Zichtbaar

In de afgelopen periode hebben we elkaar in meer of mindere mate moeten missen. Het opzoeken van elkaar gebeurde voornamelijk online. Om in de flow te blijven van dat wat ik het liefste doe, werken met kinderen, heb ik mij regelmatig aangesloten bij online trainingen, challenges en intervisie groepen.

Tijdens één van de gesprekken, in zo’n intervisie groep, gaf één van de gesprekpartners aan dar ze de essentie van ‘dansen met je hart’ een beetje mistte. Ze kent mij en waar ik voor sta en vond dat ze dit niet meer maandelijks terug las in mijn BLOGS. Ze voelde het minder dan voorheen.

Vanaf dat moment heb ik, dat wat zij aangaf, als een soort mantra meegenomen in mijn hoofd. Ik sloot aan bij een vijfdaagse van Marlies van der Hout, geloof mij zij weet de aanknop te vinden, en steeds meer kwam ik weer tot de kern van wie ik ben en wie ik wil zijn. Ik heb een flyer gemaakt om dit te bekrachtigen, heb mijn visitekaartjes neergelegd op mijn werkplek, heb een promotie filmpje gemaakt, en heb gewerkt aan zichtbaarheid.

Zichtbaar zijn dat willen toch allemaal, gezien worden, voelen dat je er toe doet. Dat je er mag zijn, dat je mag zijn wie je bent en je niet anders voor hoeft te doen. Dit alles is nou precies waar ‘Dansen met je hart voor staat’. Blij worden van je eigen unieke pad. Vind jij het nog lastig om je eigen route te gaan of wil je een andere route kiezen en lukt dat niet? Dan help ik je graag. Ik ben een gids die je kunt vertrouwen en ik begeleid jou in de keuzes die jij wilt maken. Dus als je weer zichtbaar wilt zijn dan help ik je graag. Ik weet hoe blij ik kan zijn met het dansen van mijn hart en ik weet zeker dat jij jouw hart ook kunt laten dansen.

Ik zie je vast snel in mijn praktijk aan de Burgermeester Mijnliefstraat in Anna Paulowna.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *