Verwarring

Oeps, ik ben bijna te laat met het schrijven van een Blog voor de maand januari, maar kijk, nu op de éénendertigste van deze maand lukt het nog net. De afgelopen weken vond ik het leven best verwarrend. Wat mogen we wel en wat juist niet en hoe zorg ik dat ik enthousiast en gemotiveerd blijf om mijn plannen, die nog in mijn hoofd zitten, ten uitvoer ga brengen?

Bij de kinderen en de ouders in mijn praktijk zie en zag ik de verwarring ook. De meesten bleef ik gelukkig nog zien anderen durfden het niet aan om mijn praktijk te bezoeken. Naast mijn praktijk ben ik ook nog een juf. Mijn grote inspiratie bron, de kinderen, zitten thuis. Online houden we contact en een bezoekje aan de deur zorgde voor veel blije gezichten. Het haalt het echter niet bij het samen de dag ‘live’ doorbrengen.

Ik heb in de afgelopen weken, net als vele andere Nederlanders, gepuzzeld (legpuzzels) alsof mijn leven er vanaf hing. Het maakte mijn hoofd leeg, zorgde voor invulling van de tijd, zorgde ervoor dat we niet de hele dag voor de tv gingen hangen én het gaf ondertussen ruimte voor het maken en onderhouden van mijn plannen.

Dus, is het goed om te weten dat ik volgende week een pitch filmpje op ga nemen voor een naderend project, ik verklap nog even niet wat het is, ga ik in maart naar de train de trainer cursus executieve functies én staat er een trianing gepland zodat ik straks nog meer mooie mensen op mag leiden om poptalk coach te worden. Tot slot start ik in september met mijn Master jaar kindercoaching.

Poehee, net op het nippertje mijn Blog van januari klaar en net op het nippertje vallen alle puzzelstukjes toch weer op de juiste plek. Dank Jan van Haasteren dankzij de puzzelstukjes kreeg ik toch weer inspiratie voor het maken van een Blog. Fijn deze samenwerking 🙂

Wil jij ook graag dat al je puzzelstukjes weer op de juiste plek terecht komen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help je graag of je nu kind bent of een ouder. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om je hart te blijven volgen en vast te houden aan je plannen. En als ik het kan kan jij het ook!

Ik zie je! Liefs Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *