Revitaliseren, een tweede leven

Wat is dat toch in die meivakantie? Deze vakantie zorgt er bij mij altijd voor dat ik druk aan de slag ga in mijn huis. Klussen en elke dag een ruimte onderhanden nemen. Bestaande ruimten wil ik beter benutten en er liggen nog veel niet uitgewerkte mogelijkheden en plannen. Ik doe dit eigenlijk de laatste vijf jaar structureel. Ontspullen, opruimen, schikken en herschikken, herstellen van zaken die al geruime tijd kapot zijn en ga zo maar door. Uitrusten hoort daar ook bij. Het gekke is dat ik mij daar niet veel tijd voor gun en dat ik na deze vakantie het ook weer heerlijk vind om te gaan werken. Uitgerust en wel!

Ik hou ervan om met een kleine ingreep een (totale) metamorfose te realiseren. Dus………..

Ben ik druk bezig met het schilderen van een kast. Ik heb deze kast ‘uiteraard’ voor weinig op de kop getikt en wens deze kast een tweede leven. Ik wens mezelf een mooie kast, dat ook! Het werken aan de kast, zorgt ervoor, dat ik kan aarden en mijn hoofd leeg kan maken met dat wat er niet meer hoeft te zijn. Zo ontstaat er ruimte voor de dingen die ik graag wil doen en waar ik gelukkig van word. 

Ik heb mijzelf als het ware in de revitalisatie stand gezet. Ik ben mijzelf aan het ondersteunen om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig, gezond en een liefdevol leven kan leiden. Een soort van tweede leven net als mijn kast. Een likje verf alleen is echter niet voldoende. 

Ik hou ervan om met een kleine ingreep een totale metamorfose te realiseren. Dus ben ik klaar voor jou! Door middel van (her)structureren, opnieuw schikken, opruimen, het loslaten van oude plannen, het maken van nieuwe plannen, kan en wil ik je ondersteunen om jouw vermogen tot vernieuwing opnieuw leven in te blazen. Bestaande ruimte in je hart en in je hoofd beter benutten, het kan samen met mij. Wie weet leidt het tot een gelukkig, gezond en liefdevol leven en ben je weer in staat om vanuit, wat eens je passie was, de draad weer op te pakken. 

Wanneer je dit jezelf, je kind of jullie gezin gunt, dan kun je terecht in mijn praktijk. Samen revitaliseren, het klinkt fantastisch!

Ik zie je graag met een hart vol liefde!

Groetjes Monique

PS ik heb bedacht dat ik deze vakantie omdoop van mei vakantie naar revitalisatie vakantie, ik ga alvast nadenken wat ik volgend jaar onder handen ga nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *