Ontmoeten

Wanneer je, net als ik, een bedrijf aan het ontwikkelen bent heb je soms behoefte aan een goed gesprek. Het liefst met iemand buiten je omgeving want de personen in je naaste omgeving moeten ‘altijd al naar jou luisteren’. Je kunt er naar op zoek gaan maar hoeveel leuker is het als je er tegenaan botst.  

Dat overkwam mij in de kerstvakantie. Een toneelcollega die ons, mij en mijn team van toen, tot het uiterste heeft gedreven om ons van onze gebaande paden af te krijgen, liep ik letterlijk tegen het lijf. We begonnen beiden te stralen en stonden meteen aan! Een afspraak was snel gemaakt en afgelopen maandag 13 januari hadden we in mijn praktijk een fantastisch gesprek. Zaterdag 18 januari was de aftrap van mijn tweede jaar bij de Magie van Kindercoaching. Best spannend in een nieuwe groep met een nieuwe ‘juf’. Daarnaast nieuwsgierig, open voor leren van en met elkaar en met mijzelf bezig zijn zodat ik de volgende stappen in Coach Land kan gaan zetten. Nieuwe spannende ontmoetingen!  

Ik moest, terwijl ik nieuwsgierig maar ook gespannen was, denken aan de kinderen en leerlingen die ik dagelijks ontmoet in mijn klas en in mijn praktijk. Hoe spannend moet het ook voor hen zijn? Nieuwe leerkracht of coach aan het begin van het schooljaar, nieuwe lesstof, veranderingen in het gezin, ontwikkeling van je lijf en je brein, er gebeurt nogal wat! Hoe ga je daar als kind mee om en hoe kan ik als ouder mijn kind begeleiden in dit proces?  

Ik heb afgelopen zaterdag ervaren dat nieuwe mensen ontmoeten geweldig inspirerend kan zijn. Ik heb mijn doel, mijn diepste verlangen, voor dit jaar op papier kunnen zetten mede door de inspiratie van Joyce, Tetsia en Corien. Dank dames!  

Kom, laten we elkaar ontmoeten. Bent u een ouder van een naar hulp zoekend kind, ben je leerkracht en weet je het af en toe niet meer, ben je op zoek naar je eigen essentie, heb je gewoon zin in een ontmoeting met mij als coach? Laat weten wat jou bezighoudt en voel je vooral welkom in mijn praktijk!  

Harte groet, 

Monique  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *