Nieuwe route

Het volgen van de routeplanner is niet altijd vanzelfsprekend!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De afgelopen dagen zijn we in de wereld zoekende naar nieuwe wegen om ons pad te lopen. Er overkomen ons dingen die we niet hadden voorzien en waar we nog nooit mee om hebben hoeven gaan. Het voelt gek en onvoorspelbaar.

Zelf ben ik al geruime tijd onderweg om andere wegen te bewandelen. Ook ik moet opeens een afslag nemen die ik niet in mijn route had opgenomen. Het maakt mij zo nu en dan verdrietig, strijdbaar en machteloos tegelijk. Dat zal bij u niet anders zijn.

Ik zie onze kinderen hard werken samen met hun ouders, juffen die mooie dingen delen op Social Media, achter de schermen wordt veel nagedacht en ook zeer hard gewerkt weet ik uit betrouwbare bron. Ik ben trots op iedereen die een poging doet om er het beste van te maken. Bovendien we hebben geen keus.

Voor ons is wat er nu gebeurt onwerkelijk, onze kinderen kunnen het al helemaal niet overzien. Laten we hen helpen met onbezorgd zijn door verder te gaan met alles wat er gedaan moet worden. Huiswerk, buitenspelen (als dit kan en mag) spelletjes doen, samen zijn met het gezin.
Hebt u vragen of zorgen over uw kind? Laat het mij weten. Wellicht kunnen we online wat voor elkaar betekenen.

Ik ga ondertussen verder met het werken achter de schermen om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden met hun schoolwerk. Daarnaast een beetje werken in de ruimte van mijn nieuwe praktijk. Het wordt prachtig en ik probeer ervan te genieten, ik ben trots op wat er gebeurt in “De Verbinding” het gebouw waar ik ga werken.

Er komt een dag dat ik jullie kan laten meegenieten van alles wat ik daar gecreëerd heb. Ik kan niet wachten om dit te delen. Tot die tijd, zorg goed voor elkaar, blijf gezond en een warme harte groet vanuit de Kindercoach praktijk “Dansen met je hart” ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *