Kennis maken

Kennismaken / Kennismaken / Groep | Leukstementor.nl

Alweer heel wat jaren geleden maakte ik kennis met nieuwe klasgenoten. Ik begon aan mijn opleiding op de toen nog Pedagogische Academie, Pedac in het kort. Daar maakte ik kennis met een ‘nieuwe’ vriendin. We vergaarden veel kennis en onze wegen liepen redelijk parallel.

We leerden om te gaan met relaties en leerden vooral omgaan met het leven van dat moment. Vriendschap onderhouden, moeder worden, partner zijn hoorde daar allemaal bij. Nog altijd delen we onze passie voor kinderen in de school, hun ouders en alles wat daarbij komt kijken. Nog altijd is ‘onze’ vriendschap belangrijk in ons beider leven.

Dat werd nog maar eens uitgedragen toen ik ervoor heb gekozen om een andere richting in te slaan. Ik kreeg een prachtig sieraad met daarop de tekst:

Blijf luisteren naar je hart, het fluisert de weg !

Er zijn momenten dat ik twijfel of ik wel de goede weg ben ingeslagen. Dan kijk ik echter naar mijn arm, zie daar de armband met de mooie tekst en dan weet ik: ‘o ja mijn hart blijven volgen’.

Ook de afgelopen drie weken heb ik ervaren hoe mooi het is om er voor anderen te mogen zijn, dat is wat ik graag doe! Drie mooie mensen kwamen in mijn praktijk. Zij hebben ‘Hartritme’ mogen ervaren. Een coachtool ontwikkelt speciaal om in verbinding te blijven met je hart en met jezelf. Ik voel mij er meer dan ooit mee verbonden.

Als vader of moeder weet je het soms ook even niet meer. Wanneer je opvoeder wordt kun je nergens terecht voor een gebruiksaanwijzing. Je doet het met de kennis die je hebt van je eigen ouders, je eigen opvoeding en je doet dit met hart en ziel.

Wanneer je twijfelt over het welzijn van je kind, het welzijn van jezelf, het welzijn van jullie gezin of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat ik doe of voor je kan betekenen dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik ben er voor kinderen maar ook voor jou, als vader, moeder, als mens!

Elke maand is er een maandag met een open uur. Je kunt dan met al je vragen bij mij terecht. Deze dagen kun je vinden in de agenda op mijn website www.dansenmetjehart.nl.

Wil je net als de bovengenoemde ‘drie mooie mensen’ een afspraak maken dan kan dat natuurlijk ook. Heb je geen kinderen en wil je weten waar je staat en waarmee jij verbonden bent of wilt zijn, ook dan ben je van harte welkom!

Kennismaken en kennis delen kan heel fijn zijn. Als je dit doet vanuit je hart met een liefdevolle intentie dan onstaat er ruimte. Ruimte voor jou en je gezin, je kinderen, je relatie en je vriendschappen. Ga jij ervoor? Goed zo!

Hulp nodig? Kom gerust, bel mij op samen komen we er vast wel uit!

Succes en veel liefs, ik blijf mijn hart volgen, het fluistert de weg!

Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *