In verbinding

Wanneer je het woord verbinding, verbondenheid opzoekt in het woordenboek dan kom je uit op ergens bij willen horen, verbinden met jezelf, verbond; iets aangaan met de ander etc.

In verbinding staan met iets of iemand om je heen kan dienen als kracht. Kracht om er samen iets van te maken, om er samen voor te gaan, om samen de schouders eronder te zetten. Deze keer ben ik geïnspireerd geraakt door gesprekken die ik een dag hiervoor gevoerd heb.

Zoals u al eerder heeft gelezen heb ik, sinds april van dit jaar, mijn intrek genomen in een nieuwe ruimte aan de BurgemeesterMijnlieff straat in Anna Paulowna. Samen met nog twee startende ondernemers maak ik deel uit van De Verbinding. Ons mooie logo (zie afbeelding) laat zien hoe wij kijken naar verbinden. Hand in hand, samen maar toch ieder met een eigen kleur.

Naast verbondenheid is het namelijk ook fijn om authentiek te zijn. Ook in deze verbinding, in dit verbond, laten wij zien wie we zijn en wat we te bieden hebben. Ieder met een eigen kleur, een eigen missie en visie. Mocht u willen weten wat wij zoal bieden, kijk gerust op de website. www.deverbindinghollandskroon.nl, wij stellen ons graag aan u voor.

Als ik even terug ga naar de titel van mijn blog, in verbinding, én dat wat ik het liefste doe, kinderen en hun ouders coachen, dan begrijpt u dat ik er samen met de kinderen en hun ouders altijd voor zorg om in verbinding te blijven of te komen met zichzelf.

Wanneer je weet wat jouw verlangen is, je dromen zijn, wanneer jij weet wat jouw talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten sta je zelfverzekerder in het leven, maak je andere keuzes, maak je keuzes waar je achter staat. Dan ben je in staat om je eigen pad te bewandelen en ben je authentiek!

Ik wens je veel authenticiteit, blijf je verbinden met jezelf met je omgeving en met mensen die je iets voor jou betekenen. Zet jezelf in je kracht. Wanneer je daar hulp bij nodig hebt, op wat voor manier dan ook, dan weet je mij te vinden. Wil je eerst kennismaken met mij en mijn collega’s leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze open middag. 5 september 2020 aanstaande.

Tot gauw, Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *