Schrijven met je hart

Afbeeldingsresultaat voor geloof dat je het kan dan ben je al halverwege afbeelding

Vanaf dat ik mij kan herinneren schreef ik al briefjes. Naar familie, vrienden, vriendinnen en naar mijn opa die in Brabant woonde. Schrijven zorgde er in die tijd voor dat ik in contact bleef met mijn dierbaren.

Schrijven zorgt er nu voor dat ik mijn dag kan evalueren en gebeurtenissen beter kan relativeren. Tegenwoordig koop ik vaak van die leuke schrijfboekjes. Ik neem ze mee op vakantie of ik bewaar ze voor een geschikt moment.

Onlangs ben ik gestart om mijn liefde voor schrijven te delen met vijf mooie mensen. Het samen schrijven leverde prachtige woorden op, veel fijne gesprekken met vaak een lach en soms een traan.

Wat ik nooit had kunnen denken is ontstaan. ‘Schrijven met je hart’ is geboren. Schrijven met je hart gaat over intuïtief schrijven. Daar heb je helemaal geen schrijftalent voor nodig. Op een prettige manier neem ik je elke week mee en schrijven we samen. Je mag vooral jezelf zijn, je vreugde delen maar ook je zorgen. Jezelf schrijvend in je kracht zetten is het doel van de bijeenkomsten. Schrijvend coachen: ‘Ik mag het doen’!

De afgelopen vijf avonden waren een warm bad met vijf prachtige mensen. Heb je ook zin om te schrijven, alleen of met een groepje vrienden/vriendinnen en heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten of elkaar beter te leren kennen? Neem vrijblijvend contact met mij op dan kan ik je uitleggen wat je kunt verwachten.

Op mijn Facebook pagina kun je lezen wat we de afgelopen periode hebben gedaan en lees je een recensie van Joyce. ‘Schrijven met je hart’ is klaar voor een ontmoeting met jou, ben jij er ook klaar voor?

Geloof dat je het kan, dan ben je al halverwege! Tot Gauw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *