Al jaren ben ik fan van de uitspraken van Albert Einstein. Hij staat zelfs, in de vorm van een pop, op mijn werkkamer. Ik verzamel kaartjes, zoals hierboven, met de prachtige uitspraken. Ik koop ze in de wetenschap dat ik ze ooit zelf ga gebruiken of cadeau kan geven aan iemand. 

Stel je eens voor! (IMAGINE)

Stel je eens voor dat het je gaat lukken om in september 2019 een eigen kindercoach praktijk te starten? Ik ben gaan dromen, heb actie ondernomen en ben het blijven geloven. Uiteraard is deze droom gestart bij mijzelf. Het realiseren van mijn droom is mede gelukt door de hulp van mooie mensen om mij heen. 

Silvia Waltmann, bedankt voor het maken van mijn prachtige logo, Matthijs Blankevoort dank voor de fantastische website. Karla van der Reep, bedankt voor het maken van de super mooie foto’s voor mijn website. Dank aan Eva en Maud die op een zonnige vrijdagmiddag hun vrije tijd hebben opgeofferd om met mij een fotoshoot te beleven. 

Met lieve meedenkende mensen om je heen worden dromen werkelijkheid. Natuurlijk, je moet zelf de motor zijn die energie blijft stoppen in een droom. Voor de komende jaren wens ik mijzelf en alle mensen die mijn praktijk komen bezoeken een superfijne tijd. Ik hoop dat ik in staat ben om kinderen en hun ouders te inspireren om de kracht in zichzelf te vinden of terug te vinden. Elk kind en elke ouder verdient het om gelukkig te zijn. 

Blijf dansen, met je hart open voor jezelf en alle mensen die je lief zijn! 

Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *