Creativiteit, moed en doorzettingsvermogen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1024x1024.png

De afgelopen weken zijn, naast dat de hele wereld op zijn kop staat, voor mij persoonlijk hectische weken. Een oude baan loslaten, een nieuwe baan opstarten en het verder ontwikkelen van mijn eigen bedrijf. Dit alles, 1 april jongstleden.

Het is op dit moment een wereld zonder kinderen, zowel mijn eigen kinderen als mijn ‘werk kinderen’ zie ik minder vaak of helemaal niet. Da’s best gek, daar juist zij vaak zorgen voor de input van wat ik doe, werken met kinderen.

Gelukkig word ik omringd door mooie mensen om mij heen en onderhouden we onze contacten op velerlei manieren. Ik heb nog nooit in zo’n korte tijd zoveel geleerd over het communiceren via digitale kanalen.

De hectiek in de wereld en in de wereld om mij heen zorgt ook voor een zekere mate van rust en het gevoel tijd te hebben om op te ruimen. Letterlijk maar ook figuurlijk. Wat bewaar ik wel, wat niet en hoe maak ik ruimte in mijn hoofd? Wat mag daar blijven en wat laat ik los?

Tijdens het opruimen vond ik een button met de tekst: ‘creativity takes courage‘, creatief zijn vraagt moed! Het klopt, daar schreef ik al eens eerder over.

Moed heb je zeker nodig om vast te houden aan je plannen en je idealen. Ik ervaar de afgelopen weken dat mijn creativiteit mij niet in de steek laat, ik kan er op vertrouwen dat het zich aandient wanneer ik het nodig heb. Vol goede moed ga ik dan ook door met het ontwikkelen van wie ik wil zijn, ik gebruik mijn creativiteit en vooral mijn doorzettingsvermogen. Ik geloof in wat ik doe, in wie ik ben én in wie ik wil zijn!

Ik wens jou ook voor de komende periode veel creativiteit, moed en doorzettingsvermogen! Blijf geloven in jezelf!

Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *