2020

Het heeft even iets langer geduurd, dan dat u van mij gewend bent. Mijn BLOG van december liet op zich wachten.

Ik had een periode nodig van mij ‘opnieuw verbinden’ met mijn doelen, verlangens en dromen. Zo aan het einde van het jaar lijkt alles ineens te ‘moeten’. Ik zie het ook aan de kinderen om mij heen. Die lijken te worstelen met veranderingen, schoolwerk, vrienden maken en het onderhouden van vriendschappen. Ik zie veel (over) vermoeide kinderen die niet goed meer weten welke route zij mogen bewandelen.

Door mijn gevoel te delen kreeg ik adviezen en tips. Ik heb vragen gesteld en heb antwoorden gekregen. Mede door de coachsessie met ‘Hartritme’ heb ik weer mogen zien en ervaren waar ik van droom, wat ik nog wil leren en wat ik wil geven.

Volgende week sluit ik, voor nu, mijn sessies met mijn Coachee af. Hij gaat nieuwe wegen bewandelen en ik mag vanaf de zijlijn meekijken hoe hij zijn nieuwe weg gaat ervaren. Spannend en tof voor hem.

De ‘nieuwe’ kinderen in mijn praktijk wens ik ook een mooie route toe. We zijn al een mooi stukje op weg! Wil jij ook nieuwe wegen bewandelen? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk aan de Merellaan.

Ik wens iedereen in 2020 nieuwe dromen, verlangens en vooral veel liefde. Laat je hart spreken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *